Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige engelenvleugels

  • boter en bloem, voor het invetten
  • 125 gram zachte boter
  • 175 gram suiker
  • zout
  • 3 eieren
  • 125 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 550 milliliter + 3 eetlepels slagroom
  • 1 pot kersen (720 milliliter)
  • 2 eetlepels aardappelzetmeel
  • 250 gram mascarpone
  • 500 gram magere kwark
  • 2 zakjes slagroomversteviger
  • 50-75 gram witte chocolade
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • poedersuiker om te garneren
  • evt. carambole en suikerparels voor garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven