Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appeltaart Wilhelmina-Tonia

  • deeg:
  • bloem 200 gram
  • 40 gram zelfrijzend bakmeel
  • 180 gram boter of margarine
  • 120 gram witte basterdsuiker
  • vanillesuiker, zakje à 8 gram
  • snufje zout
  • 0,5 ei, losgeklopt
  • vulling:
  • 4 grote appels (bij voorkeur goudreinetten)
  • 75 gram krenten
  • 75 gram rozijnen
  • 30 gram witte basterdsuiker
  • vanillesuiker, zakje à 8 gram
  • snufje kaneel
  • scheutje bruine rum
  • 7 gram maizena
  • ei, om te bestrijken


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven