Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amandelfilotaartjes met citroenmascarpone

  • 40 gram geschaafde amandelen
  • 55 gram suiker
  • 4 vellen filodeeg
  • 50 gram boter, gesmolten en afgekoeld
  • poedersuiker om te bestrooien
  • geroosterde pruimen
  • 4 rode pruimen, ontpit en in kwarten
  • 20 gram boter
  • 110 gram suiker
  • citroenmascarpone
  • 250 gram mascarpone
  • 150 milliliter slagroom
  • 40 gram poedersuiker (of naar smaak)
  • rasp van 1 grote (liefs biologische) citroen
  • 0,5 theelepel vanillearoma


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven