Zoete kip-muntkoekjes op knapperige salade en abrikozensalsa
- voor de kipkoekjes:
- 250 gram kipfilet of ontbeend kipdijvlees
- enkele takjes verse munt
- verse platte peterselie
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel chilipoeder
- zeezout naar smaak
- zonnebloemolie om in te bakken
- voor de salade:
- 1 krop ijsbergsla
- 2 rode uien
- sap van 1-2 limoenen
- voor de abrikozensalsa:
- 100 gram gedroogde abrikozen
- enkele takjes verse munt en verse peterselie
- snufje suiker
- zeezout
- 50 gram pecannoten
- 1 deciliter tacosaus
- 1 teentje knoflook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.