Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tonijn-shii take saté met zoete ketjapsaus en taugésalade

  • voor de ketjapsaus:
  • 5 sjalotjes
  • 5 tenen knoflook
  • 2 rawits
  • zonnebloemolie
  • 2,5 deciliter soysaus
  • 1 blokje gula jawa (palmsuiker)
  • 1-2 verse limoenen
  • voor de saté:
  • flink stuk kakelverse tonijn van ca. 400-500 gram
  • 250 gram shii takes
  • voor de taugésalade:
  • 2 komkommers
  • stukje gemberwortel
  • 150 gram taugé
  • sap en rasp van 1 limoen
  • enkele takjes Thais basilicum
  • knoflookkiemen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven