Minestronesoep
- voor 15 personen:
- 1500 gram gram pasta
- 8 blokjes bouillonblikjes
- 2 liter koud water
- 1 kilo diepvries soepgroente
- 1 kilo verse soepgroenten (grof)(knol-bleek-blad-)selderij
- 500 gram witte bonen
- een nacht voorgeweekt 400 gram rundersalami, in plakjes gesneden
- 500 gram rundergehakt, verwerkt tot soepballetjes
- 1 ei
- 4 eetlepels paneermeel voor het gehakt
- 3 pakken tomatenpassata, samen anderhalve liter
- 2 eetlepels Italiaanse kruiden (thijm, rozemarijn, oregano)
- 2 theelepels zout voor het gehakt
- materialen:
- voor 15-20 personen, ca 200 cc per persoon, dus 4 liter grote soeppan van 5-6 liter
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Minestronesoep
- Melding maken