Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Minestronesoep

  • voor 15 personen:
  • 1500 gram gram pasta
  • 8 blokjes bouillonblikjes
  • 2 liter koud water
  • 1 kilo diepvries soepgroente
  • 1 kilo verse soepgroenten (grof)(knol-bleek-blad-)selderij
  • 500 gram witte bonen
  • een nacht voorgeweekt 400 gram rundersalami, in plakjes gesneden
  • 500 gram rundergehakt, verwerkt tot soepballetjes
  • 1 ei
  • 4 eetlepels paneermeel voor het gehakt
  • 3 pakken tomatenpassata, samen anderhalve liter
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden (thijm, rozemarijn, oregano)
  • 2 theelepels zout voor het gehakt
  • materialen:
  • voor 15-20 personen, ca 200 cc per persoon, dus 4 liter grote soeppan van 5-6 liter


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven