Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Minestronesoep recept
Minestronesoep recept

Minestronesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de bonen een nacht in zeer ruim water, weekvocht weggooien en bonen met vers water en zout opzetten. Kook de bonen in de snelkookpan met ruim water een half uur. Zonder snelkookpan moet je anderhalf uur rekenen. Zet het koude water met de bouillonblokjes en de diepvries- en verse soepgroente op met twee liter water. Maak het gehakt aan met ei, paneeermeel, peper en zout, draai er kleine soepballetjes van, zo groot als een knikker en laat deze in het kokende water gaar worden. De tomatenpassata, de Italiaanse kruiden, de plakjes salami en de gare bonen toevoegen als het vuur heel laag staat. Alles doorwarmen en eventueel nog peper en zout toevoegen. Serveren als maaltijdsoep met stokbrood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit minestronesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven