Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse verfijnde zuppa di Zucchine (courgettesoep)

  • 2 gesnipperde sjalotjes
  • 500 gram courgettes
  • olijfolie
  • 1 liter kippenbouillion
  • 2 eieren
  • 50 gram gemalen Parmezaanse kaas
  • Garnering:
  • 2 kleine roma tomaatjes, klein gesneden en ontveld en schoongemaakt van zaad en water.
  • 4 eetlepels klein gesneden courgetteblokjes
  • 2 vers gehalkte eetlepels basilicum (tuin)
  • 1 klein fijngehakt knoflookteentje
  • lepel olijfolie
  • peper en zout
  • Wijntip: Pinot Grigio


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven