Allergie informatie: Poffert
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 eieren
- 2 zakjes vanille suiker
- 2 snufjes zout
- 4 deciliter melk
- 100 gram rozijnen
- 100 gram krenten
Meer Recepten
- Poffert
Met broodmix, basterdsuiker en boter uit Nederland
4 porties - 2 uur
Broodgerechten - 4423fuut - Poffert
Met bakmeel, melk, eieren uit Nederland
6 porties - 1 uur
Streekgerechten - elisedouma - Poffert
Met bloem, krenten en appel uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - jodiaanstoot - Oma’s poffert
Met zelfrijzend bakmeel, eieren en katenspek uit Nederland
4 porties - 1 uur
Streekgerechten - Swanique - Poffert
Met zelfrijzend bakmeel, rozijnen en ei uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Streekgerechten - lucette
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Poffert
- Allergieen informatie