Allergie informatie: Salade van zeevruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram grote gepelde garnalen
- 400 gram gekookte pijlinktvis in ringetjes
- 4 langoeststaarten
- 500 gram gekookte mosselen uit de schelp
- 150 gram krab of kreeftenvlees
- 2 deciliter olijfolie
- sap van een halve citroen
- 2 knoflookteentjes
- 1 stengel bleekselderij
- 1 ui
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 1 eetlepel gehakt basilicum
- zout en versgemalen peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Salade van zeevruchten
- Allergieen informatie