Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van zeevruchten recept
Salade van zeevruchten recept

Salade van zeevruchten


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Was de bleekselderij en snijd in stukjes. Pel de ui en hak klein. Pel de knoflookteentjes en pers het sap eruit. Meng de zeevruchten door elkaar zonder ze te beschadigen. Maak de dressing met olijfolie, het citroensap, het knoflooksap, wat peper en zout. Giet deze dressing over de zeevruchten en zet de salade 1 uur in de koelkast. Haal ze uit de koelkast, schep alles goed door en meng er de bleekselderij en de ui door. Bestrooi met peterselie en bascilicum. Dien onmiddellijk op.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit salade van zeevruchten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven