Allergie informatie: Afrikaanse stoofschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 250 gram aardappelen
- 3 tomaten
- 250 gram sperziebonen
- 8 gedroogde abrikozen
- 600 gram runderbraadlappen
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 50 gram boter of margarine
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 2 kruidnagels
- 1 deciliter (Zuid Afrikaanse) rode wijn
- 2 deciliter vleesbouillon
Meer Recepten
- Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke
Met rundergehakt, lichtzure appel en chicken tonight kerrie uit Zuid-afrika
2 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willemieke1985 - Caribische stoofschotel
Met riblappen, rode paprika en runderbouillon uit Antillen
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - helenasophia - Afrikaanse kip
Met kipfilet, zonnebloemolie en tutti frutti uit Kenia
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - Askie - Afrikaanse kip
Met kip, tutti frutti en blanke amandelen uit Zuid-afrika
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Afrikaanse stoofschotel
- Allergieen informatie