Allergie informatie: Pizza-deeg
Terug naar het receptIngrediënten
- een half zakje 3,5 gram gistkorrels
- 1 theelepel suiker
- ca. 110 milliliter lauw water
- 200 gram bloem
- snufje zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels bloem voor het bestuiven
- 4 eetlepel olijfolie voor de bakplaat
- Beleg de bodem naar vrije keuze met: tomatensaus
- ham
- kaas
- salami
- champignons
- ui etc
Meer Recepten
- Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Groentenpizza
Met mix voor pizzadeeg, groentenmix en ham uit Italie
4 porties - 20 minuten
Hartige taarten - ingeborgk - Foccacia-pizza
Met foccaciabrood, paprika en zalm uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Broodgerechten - tessa-colin - Pizza met champignons
Met pizzamix, tomatenaus en champignons uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Spelt pizza bodem
Met speltbloem, droge gist en olijfolie uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - wendy51
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Pizza-deeg
- Allergieen informatie