Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza-deeg recept
Pizza-deeg recept

Pizza-deeg


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe gist, bloem, zout, suiker, olijfolie en water in een kom. Kneed alles goed tot een soepele bal.
Laat het ongeveer 1 uur rijzen op een warme plaats.

Verwarm de oven voor op 220 graden C.

Kneed het deeg nogmaals door en verdeel in 2 stukken. Vorm van ieder stuk een ronde lap, leg dit op de ingevette bakplaat. Vet de pizza-bodem ook in en beleg hem naar vrije keuze met tomatensaus/ham/kaas/salami/champignons/ui etc
De pizza in ongeveer 15 minuten gaar bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit pizza-deeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven