Pizza-deeg

Pizza-deeg

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe gist, bloem, zout, suiker, olijfolie en water in een kom. Kneed alles goed tot een soepele bal.
Laat het ongeveer 1 uur rijzen op een warme plaats.

Verwarm de oven voor op 220 graden C.

Kneed het deeg nogmaals door en verdeel in 2 stukken. Vorm van ieder stuk een ronde lap, leg dit op de ingevette bakplaat. Vet de pizza-bodem ook in en beleg hem naar vrije keuze met tomatensaus/ham/kaas/salami/champignons/ui etc
De pizza in ongeveer 15 minuten gaar bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pizza-deeg recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter