Pizza-deeg

Pizza-deeg

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Doe gist, bloem, zout, suiker, olijfolie en water in een kom. Kneed alles goed tot een soepele bal.
Laat het ongeveer 1 uur rijzen op een warme plaats.

Verwarm de oven voor op 220 graden C.

Kneed het deeg nogmaals door en verdeel in 2 stukken. Vorm van ieder stuk een ronde lap, leg dit op de ingevette bakplaat. Vet de pizza-bodem ook in en beleg hem naar vrije keuze met tomatensaus/ham/kaas/salami/champignons/ui etc
De pizza in ongeveer 15 minuten gaar bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pizza-deeg recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter