Allergie informatie: Zuurdesembrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 135 gram zuurdesem startdeeg
- 300 centiliter water
- 550 gram tarwemeel/bloem
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel gebroken lijnzaad
- 1 eetlepel chiazaad
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel haverzemelen
Meer Recepten
- Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Bruschetta met kippenlevertjesmousse en truffel
Met kippenlevertjes, zuurdesembrood en witte zoete wijn uit Italie
2 porties - 30 minuten
Tapas - bionda - Zuurdesembrood
Met volkorenmeel, bakkersbloem en bruine basterdsuiker uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 50 minuten
Broodgerechten - nienke1997
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodbakmachine
- Zuurdesembrood
- Allergieen informatie