Recepten van Jacob uit Nederland
Recept 21 - 40 van de in totaal 513 recepten uit Nederland van Jacob.Terug naar alle recepten van Jacob.
- Hasselback aardappels
Met aardappelen, zeezout en olijfolie uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Bijgerechten - jacob - Banaan uit de oven met noten
Met bananen, geraspte kokos en cashew noten uit Nederland
6 porties - 10 uur en 45 minuten
Nagerechten - jacob - Shortbread cookies
Met gezouten boter, fijne suiker en bloem uit Nederland
20 porties - 50 minuten
Taart en gebak - jacob - Roerbakken witlof met balsamico
Met witlof, magere spekjes en appelstroop uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Kip met amandelen
Met kipfilet, amandelen en tauge uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Salade met gebakken makreel
Met verse makreelfilets, sinaasappel en rode biet uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Lunchgerechten - jacob - Driekoningentaart
Met bladerdeeg, amandelen en suiker uit Nederland
8 taarten - 50 minuten
Taart en gebak - jacob - Karbonade met mosterd-groente
Met ribkarbonades, mosterd en peulvruchten uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Hapje van witlof en geitenkaas
Met witlof, roomkaas en granaatappelpitten uit Nederland
8 porties - 5 minuten
Hapjes - jacob - Avocadosalade met sesam
Met avocado, sugarsnaps en rijstazijn uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Voorgerechten - jacob - Schelvisfilet met hazelnootpesto
Met schelvisfilet, kruidenbouillon en hazelnoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Garnalen kroketjes
Met hollandse garnalen, bloem en roomboter uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Snacks - jacob - Varkensfilet met sinaasappel-sojasaus
Met varkensfilet, sinaasappel en ketjap manis uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Geurig gestoofd rundvlees in Rhonewijn
Met runderriblappen, magere spekblokjes en rhone wijn uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Wentelteef van Bagel
Met bagel, ei en melk uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Ontbijtgerechten - jacob - Toscaanse stoofschotel met lam
Met lamsschouder, tomatenblokjes op sap en zwarte olijven uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Gegratineerde mosselen en citroenbieslook
Met mosselen, boter en bieslook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Tussendoortjes - jacob - Kleurige herfstsalade
Met grapefruit, balsamicoazijn en rucola uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - jacob - Eendenborstfilet met granatappelsaus
Met eendenborstfilet, kippenbouillon en granaatappelmelasse uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Gegrilde aubergine
Met aubergines, griekse yoghurt en granaatappelpitten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - jacob
- Home
- Receptenboek van jacob
- Uit nederland