Recepten van Jaccor uit Indonesie
Recept 141 - 160 van de in totaal 1040 recepten uit Indonesie van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Gulai hati Ampela (stoofschotel van de spiermaag en hart)
Met kip, kokosmelk en citroengras uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kacang manis (pinda’s met suiker)
Met gula djawa en pinda uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Iga bakar bawang (runderribben)
Met runderribben, rawit en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
BBQ - jaccor - Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )
Met ei, kip en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Eiergerechten - jaccor - Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend)
Met eend, knoflook en ui uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam singgang (kip in kokosmelk)
Met kip, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
BBQ - jaccor - Sajoer oyong (kippenbouillon met visballetjes)
Met kippenbouilllon, visballetjes en prei uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Soepen - jaccor - Sambal Lado Hijau (sambal van groene lomboks)
Met groene lomboks, sjalotten en knoflook uit Indonesie
8 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Parado (sambal van rawits en limoen schil)
Met rawits, limoen en zout uit Indonesie
8 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)
Met rundvlees, sjalotten en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Tahoe bacam (zoete tahoe)
Met tahoe, laos en asem uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vegetarisch - jaccor - Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)
Met lamsvlees, tomaten en ketjap manis uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Kambing santen pedis (gesmoord geitenvlees in kokos sausje)
Met geitenvlees, kokos en kardemom uit Indonesie
8 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Daging smoor (gestoofd rundvlees met een kruidensausje)
Met runderlappen, foelie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje)
Met hamlappen, tauge en rijstwijn uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas)
Met pindas, bloem en eieren uit Indonesie
12 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam bungkus perai (kip pakketjes in prei)
Met kipfilets, prei en bamboescheuten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje)
Met kipfilets, tauge en rijstwijn uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit indonesie