Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vegetarisch
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Maak de  schoon. 
 Was de taugé en laat deze uitlekken.
 Maak de schoon en snij deze in ringetjes.
 Maak de schoon en snipper deze fijn.
 Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
 Droog de met keukenpapier en snij het in blokjes van 1 cm.
 Bak de lichtbruin in ruim op hoog vuur.
 Haal de uit de pan.
 Fruit de , knoflook en licht aan in een beetje .
 Voeg er een kopje water aan toe.
 Voeg de en de toe.
 Schep het geheel goed door elkaar en laat het geheel zachtjes koken.
 Voeg de , taugé, ketjap en zout naar smaak toe en kook nog even door .
 Laat het gerecht afkoelen en minstens een half uur staan.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Tahoe petis (gebakken tahoe met taugé in licht gekruide saus)450m Tahoe petis (gebakken tahoe met taugé in licht gekruide saus)450m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip)445m Tahoe tempeh taoco (gebakken tahoe, tempeh en kip)445m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe pong (ei, tahoe in ketjapsaus)445m Tahoe pong (ei, tahoe in ketjapsaus)445m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe dengan daun bawang (tahoe met bieslook)455m Tahoe dengan daun bawang (tahoe met bieslook)455m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe Direbus Dalam Pedis Santen (tahoe in pittige kokosmelk saus)450m Tahoe Direbus Dalam Pedis Santen (tahoe in pittige kokosmelk saus)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 1095 kcal | 54% | 4380 kcal | 
| Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |