Recepten van Jaccor uit India
Recept 141 - 160 van de in totaal 248 recepten uit India van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Teesryo (Gestoomde mosselen)
Met mosselen, kokos en garam masala uit India
8 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Tandori machhi (Tandoori vis)
Met rode poon, yoghurt, gember uit India
4 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Tandoori jhinga (geroosterde steurgarnalen)
Met steurgarnalen, yoghurt en anijszaad uit India
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Tali muchli (gestoofde vis)
Met schol, kokosnoot en chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Subzt pilao (rijst met groenten)
Met basmatirijst, courgette en gemengde groenten uit India
6 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Salag tamatar (Spinazie met tomaten)
Met spinazie, tomaten en chilipoeder uit India
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - jaccor - Saag bhaji (Indiase spruitjes)
Met spruitjes, chili en kruidnagels uit India
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - jaccor - Ras o malai (roomkaas in zoete roomsaus)
Met volle melk, griesmeel en honing uit India
4 porties - 55 minuten
Bijgerechten - jaccor - Rajna chenna salade (kikkererwtensalade)
Met kikkererwten, rode bonen en oogbonen uit India
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - jaccor - Muchli kari (visballetjescurry)
Met witvisfilet, kikkererwtenmeel en kippenbouillon uit India
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Masor jhol (vis curry)
Met zeewolf, groene chilipepers en knoflook uit India
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Masala dum machi (kruidig gebakken vis)
Met visfilet, yoghurt en koriander uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Madrasi kari (rundercurry Madras)
Met runderriblappen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers
Met kikkererwten, knoflook en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - jaccor - Kheer (romige rijstpudding)
Met rijstemeel, melk en suiker uit India
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Kheema karela (rundergehakt met bitterpompoen)
Met rundergehakt, bitterpompoen en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Beveca (Kokospudding)
Met kokosnoten, rijstemeel en basterdsuiker uit India
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - jaccor - Kesari chawal (Saffraanrijst)
Met basmatirijst, saffraan en kardemom uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kesa pilau (zoete rijst)
Met basmatirijst, saffraan en sultanarozijnen uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kaleacha kari (Krab curry)
Met krab, kokosnoot en chilipoeder uit India
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit india