Recepten met Zoete sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete sojasaus
-
Recept
Gevulde omelet met kip en groenten410m
-
Recept
Linzenpaté45m
-
Recept
Broccoli pasta430m
-
Recept
Eigenwijze soto soep445m
-
Recept
Hidangan Ajam Pedis Caramelised (gekaramelliseerde pittige kipschotel)445m
-
Recept
Sushi41u
-
Recept
Zoetzure kip415m
-
Recept
Runderlaprolletjes met satésaus en rijst440m
-
Recept
Zeevruchten loempia's455m
-
Recept
Rundvlees in oestersaus420m
-
Recept
Nasi goreng uit Japan420m
-
Recept
Mie met grote garnalen440m
-
Recept
Biefstuk op Thaise wijze410m
-
Recept
Chinese gebakken rijst430m
-
Recept
Sushi430m
-
Recept
Kipsaté-broodjes in korstdeeg430m
-
Recept
Beef tataki45m
-
Recept
Pittige kip en broccoli420m
-
Recept
Kung pao - kip430m
-
Recept
Paksoi met speklapjes4,320m
-
Recept
Simpele Dan Dan noedels415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete sojasaus gebruikt wordt en waar Zoete sojasaus het hoofdingrediënt is.