Recepten met Zoete sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete sojasaus
-
Recept
Hakata-mushi (gestoomd gehakt)41u30m
-
Recept
Tuinbonen met Tahusaus430m
-
Recept
Gevulde tahu445m
-
Recept
Chow Mein met Varkensvlees425m
-
Recept
Soja gembersaus / marinade410m
-
Recept
Roergebakken kalkoen met mie425m
-
Recept
Kalkoengehaktballetjes425m
-
Recept
Paddestoelensoep 2440m
-
Recept
Zalmfilet met soja-wasabisaus430m
-
Recept
Chinese kool met spekjes410m
-
Recept
Tonijntartaar410m
-
Recept
Kipfilet met ananas415m
-
Recept
Roerbakmie met kalkoen425m
-
Recept
Boerenkool445m
-
Recept
Zalmcarpaccio met bosui435m
-
Recept
Rundvlees met paprika en pepertjes440m
-
Recept
Biefstuk op Chinese wijze435m
-
Recept
Gestoomd lamsvlees op Chinese wijze42u20m
-
Recept
Garnalen met paprika440m
-
Recept
Krabbetjes met ketjap sinaasappel honingsaus41u30m
-
Recept
Suiker gamba´s met broccoli rijst445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete sojasaus gebruikt wordt en waar Zoete sojasaus het hoofdingrediënt is.