Recepten met Vissaus
Vissauzen zijn er in vele soorten. Ze worden gemaakt van rauwe vis of gedroogde vis, garnalen of krabbetjes die in de zon worden gefermenteerd. De Aziatische keuken maakt veel gebruik van vissaus. Men gebruikt de vissaus als smaakmaker en de saus geeft een hartig aroma aan vele gerechten. Vissaus werd al door de Romeinen gebruikt. Deze vi...Nog veel meer weten over Vissaus klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met vissaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Vissaus
-
Recept
Thaise biefstuksalade420m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes425m
-
Recept
Sambal goreng tomaat430m
-
Recept
Babi ketjap420m
-
Recept
Rundvleescurry42u
-
Recept
Geroerbakte spinazie met blokjes biefstuk410m
-
Recept
Garnalen-groentekoekjes415m
-
Recept
Gambas cubanas (Cubaanse gamba's)415m
-
Recept
Laab (pittig varkensgehakt)41u
-
Recept
Gebakken tilapia/snapper in zoet-zure saus41u
-
Recept
Pittige vissaus415m
-
Recept
Komatsuna met kip430m
-
Recept
Gamba's met bamboescheuten415m
-
Recept
Vissaus410m
-
Recept
Eggah met courgette en prei445m
-
Recept
Massaman curry430m
-
Recept
Komkommer uit de wok45m
-
Recept
Grote garnalen met stevige tamarindesaus430m
-
Recept
Foe yong hay420m
-
Recept
Dipsaus voor kaas45m
-
Recept
Varkensvlees met mangokerrie415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Vissaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Vissaus gebruikt wordt en waar Vissaus het hoofdingrediënt is.