Eggah met courgette en prei
- Herkomst Marokko
- Categorie Snacks
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Bak en knoflook in wat totdat ze zacht zijn.
- Voeg de en de toe en bak verder op laag vuur totdat het vocht verdampt is.
- Neem van het vuur en laat afkoelen.
- Klop de los.
- Voeg , selderij, sambal, nam pla en toe en roer er het afgekoelde uimengsel door.
- Bestrijk een ovenvaste schaal met de resterende en giet het mengsel erin.
- Plaats de schaal in een voorverwarmde oven met een temperatuur van 200 graden Celsius en bak in ongeveer 30 minuten het gerecht gaar en bruin.
- Laat het gerecht afkoelen, doe de eggah over op een serveerschaal en snijd de eggah in kleine partjes.
- Serveer als snack of borrelhapje.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- sambal trassi en vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van vis en Allergie in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 124 kcal | 6% | 992 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 112 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |