Recepten met Trassi
Trassie, ook veel geschreven als trassi, wordt gebruikt als smaakmaker in de Oosterse (in het bijzonder Maleisische, Indonesische, Thaise, maar ook Surinaamse) keuken. Het maken van trassie heeft een eeuwenoude geschiedenis. In de kust van Zuidoost-Azië en Zuid-China wordt al generaties lang trassie naar eigen familierecept gemaakt. ...Nog veel meer weten over Trassie klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met trassi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Trassi
-
Recept
Sajoer Toemis Katjang41u
-
Recept
Sambal Goreng Snijboon425m
-
Recept
Sambal Goreng Kol dan Telor430m
-
Recept
Sambal Goreng Bawang420m
-
Recept
Sambal Goreng Braadworst430m
-
Recept
Oosterse bonensoep41u15m
-
Recept
Sapi Goreng430m
-
Recept
Terong Goreng430m
-
Recept
Kare Udang425m
-
Recept
Djagung Goreng430m
-
Recept
Opor Tjampoer445m
-
Recept
Bajem Goreng415m
-
Recept
Sajoer Kerrie430m
-
Recept
Sambal Goreng Ajam kering41u
-
Recept
Babi Usee-Usee41u
-
Recept
Sambal Goreng Babi Taotjo van magere speklappen430m
-
Recept
Paprika Pedis430m
-
Recept
Kol Kemuning435m
-
Recept
Ajam Koening 2440m
-
Recept
Sate Madura42u
-
Recept
Saté Boemboe Sidolie41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Trassi. Dit zijn zowel recepten waarbij Trassi gebruikt wordt en waar Trassi het hoofdingrediënt is.