Recepten met Trassi
Trassie, ook veel geschreven als trassi, wordt gebruikt als smaakmaker in de Oosterse (in het bijzonder Maleisische, Indonesische, Thaise, maar ook Surinaamse) keuken. Het maken van trassie heeft een eeuwenoude geschiedenis. In de kust van Zuidoost-Azië en Zuid-China wordt al generaties lang trassie naar eigen familierecept gemaakt. ...Nog veel meer weten over Trassie klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met trassi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Trassi
-
Recept
Roedjak Djawa41u10m
-
Recept
Roedjak Rode Bes41u
-
Recept
Tomaat in Santen415m
-
Recept
Sambal Badjak430m
-
Recept
Gulai Udang430m
-
Recept
Lalab Bleekselderie45m
-
Recept
Sambal Goreng Ajam/Peteh/Taugeh425m
-
Recept
Sajoer Rawon41u45m
-
Recept
Sajoer Toemis Taugeh420m
-
Recept
Sambal Goreng Babi Taotjo440m
-
Recept
Brongkos Daging41u30m
-
Recept
Dendeng Boemboe Basa41u
-
Recept
Dendeng Terih41u30m
-
Recept
Lapis Soerabaja41u30m
-
Recept
Babi Taotjo440m
-
Recept
Babi Merah41u
-
Recept
Ajam Boemboe Roedjak 2440m
-
Recept
Ajam Panggang Boemboe Roedjak440m
-
Recept
Rendang Malaya41u20m
-
Recept
Nasi Malaya425m
-
Recept
Ikan doedoe420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Trassi. Dit zijn zowel recepten waarbij Trassi gebruikt wordt en waar Trassi het hoofdingrediënt is.