Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Mihoen met varkenspoulet, prei en witte kool440m
-
Recept
Atjar Taugeh420m
-
Recept
Eendenborst met fivespice en groente41u
-
Recept
Tilapia uit de wok met mie430m
-
Recept
Zomerse maaltijdsoep van courgette met patisson445m
-
Recept
Bami met kipfilet en verse groenten430m
-
Recept
Biefstuk ketjapsaus met rijst410m
-
Recept
Wokschotel zoet zuur435m
-
Recept
Zoetzure kipfilet of drumsticks met nasi440m
-
Recept
Oosterse hamburger430m
-
Recept
Loempia (klein)420m
-
Recept
Nasi Fiesta41u
-
Recept
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m
-
Recept
Kindernasi uit de wok420m
-
Recept
Garnalen en krab in rijstvellen45m
-
Recept
Oosterse salade415m
-
Recept
Kip-sweet chili415m
-
Recept
Babi ananas420m
-
Recept
Kip sweet chili maaltijdsalade410m
-
Recept
Zoet zure tomatensoep420m
-
Recept
Indische Nasi41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.