Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Chinese mieschotel430m
-
Recept
Tjap tjoi430m
-
Recept
Taco's met oosterse groenten415m
-
Recept
Zalm met paksoi en noten415m
-
Recept
Pittige groenteschotel415m
-
Recept
Kiprolletjes450m
-
Recept
Kippensoep met eiermie430m
-
Recept
Tonijn met mie en paksoi440m
-
Recept
Tomaten-rozijnenprut415m
-
Recept
Mie met ossenhaas41u
-
Recept
Hawaïaanse Chinese tomatensoep420m
-
Recept
Kruidige sucadelappen43u
-
Recept
Javaanse bami430m
-
Recept
Roerbakschotel430m
-
Recept
Indische sla42u
-
Recept
Indonesische spruitjesstamppot445m
-
Recept
Chinese soep445m
-
Recept
Chinese gehaktballetjes430m
-
Recept
Gado gado met rijst455m
-
Recept
Soto ajam450m
-
Recept
Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.