Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Bami soep440m
-
Recept
Snelle nasi425m
-
Recept
Indische kippensoep425m
-
Recept
Garnalensoep met ei en citroengras41u35m
-
Recept
Tjap Tjoy445m
-
Recept
Snelle en calorie-arme Chinese tomatensoep425m
-
Recept
Loempia41u30m
-
Recept
Petjel komkommer tahoe41u
-
Recept
Nooitgedacht430m
-
Recept
Sajoer tjampoer 241u
-
Recept
Ketjap rollade445m
-
Recept
Pittige Chinese tomatensoep415m
-
Recept
Nasi goreng met kip415m
-
Recept
Oosterse soep430m
-
Recept
Knapperige loempia's450m
-
Recept
Gado Gado41u
-
Recept
Pecil Tahu - tahu met groenten en saus420m
-
Recept
Tjap Tjoy430m
-
Recept
Oerap-oerap (groentesalade met kokos)430m
-
Recept
Oerap (groenten met geraspte kokos)430m
-
Recept
Soto ajam430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.