Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Groentenschotel met pinda's410m
-
Recept
Lauwwarme salade met pittige kipreepjes425m
-
Recept
Thaise kip met rijst420m
-
Recept
Kip met gember410m
-
Recept
Zelf loempia's maken41u
-
Recept
Chinese gehaktsaus met spaghetti440m
-
Recept
Mie met gamba's445m
-
Recept
Loempia (vegetarisch)545m
-
Recept
Kerriesoep41u
-
Recept
Loempia445m
-
Recept
Ajam Smoor (kippen stoofschotel)41u10m
-
Recept
Hete gehaktballetjes in tomatensaus450m
-
Recept
Tjap tjoi (kip met groente)41u50m
-
Recept
Lotek (Javaanse groenteschotel)450m
-
Recept
Oerapan (mild gekruide groenteschotel)440m
-
Recept
Salade van spicy scampi’s445m
-
Recept
Urap-Urap (lekker gekruide groentegerecht)450m
-
Recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
-
Recept
Lotek Djawa (gemengde groente met aardappelsaus)455m
-
Recept
Ketjap Booncis (sperziebonen in ketjapsaus)455m
-
Recept
Loempia Empat (groente en kip in loempiavorm)41u55m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.