Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Gevuld stokbrood445m
-
Recept
Borrelhapje/rivierkreeft430m
-
Recept
Rode uiensoep3,515m
-
Recept
Borrelhapje gerookte zalmforel415m
-
Recept
Tostada de tomate410m
-
Recept
Knapperige gehaktbaguette430m
-
Recept
Variatie crostini's410m
-
Recept
Bruchetta tonijn410m
-
Recept
Italiaans stokbroodje van left-overs410m
-
Recept
Salami-hamschotel met toast430m
-
Recept
Stokbroodje ei420m
-
Recept
Torentje stokbrood gezond420m
-
Recept
Kaasfondue met rozemarijn440m
-
Recept
Rucola borrelhapje45u
-
Recept
Olijvenboter met stokbrood420m
-
Recept
Vakantie stokbood410m
-
Recept
Borrelhapje leverworst-radijs415m
-
Recept
Stokbroodje met mozzarella430m
-
Recept
Borrelhapje hawaii45m
-
Recept
Borrelhapje salami-kaas410m
-
Recept
Kruidenfeta op stokbrood425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.