Gevuld stokbrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt rul.
  2. Voeg daar de , , en ketjap toe.
  3. Als alles gaar is dan de satesaus samen met de toevoegen.
  4. Als het te dik is er een klein beetje water aan toe voegen.
  5. Het moet wel een stevige massa zijn, peper en zout naar smaak toevoegen.
  6. Het ongebakken in de lengte opsnijden en aan beide zijden iets uithollen.
  7. Het gehaktmengsel er instoppen en deze op een beklede bakplaat leggen.
  8. Oven voorverwarmen op ± 200 graden C, het erin en afbakken in 12 tot 15 minuten.
  9. Eet smakelijk.
  10. P.s.:
  11. Je kunt er ook meer tegelijk maken en deze invriezen.
  12. Je hebt dan altijd een lekkere voorraad voor bijvoorneeld onverwacht bezoek.
  13. Ook lekker als borrelhapje.
25
25
25

Variaties op Gevuld stokbrood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevuld stokbrood
VariatieAantalGang
Gevuld stokbrood7Snacks
Gevuld stokbrood met gekruid gehakt1Broodgerechten
Gevuld stokbrood.(gehakt)1Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en stokbrood
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
658 kcal
32%1316 kcal
Vetten
24 g.
35%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
71 g.
27%142 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevuld stokbrood