Olijvenboter met stokbrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Staafmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Pureer de en de met de staafmixer.
  2. Voeg de , boter of halvarine toe en meng dit goed door elkaar.
  3. Voeg zoveel toe als nodig is om er een goed smeerbaar mengsel van te maken.
  4. Dit mengsel smaakt het lekkerst wanneer het enige tijd of een dag van te voren gemaakt is.
  5. Wel tijdig uit de koelkast halen.
  6. Dit mengsel kan als kruidenboter geserveerd worden bij warm of koud .
  7. Men kan ook het in plakjes snijden waarbij men er voor zorgt dat de onderkant aan elkaar blijft zitten.
  8. Leg het op een stuk aluminiumfolie en smeer in elke snede wat van het mengsel.
  9. Doe het enkele minuten in een hete oven of onder de grill en serveer warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine en stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en stokbrood
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
183 kcal
9%732 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Olijvenboter met stokbrood