Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Broodje Brie435m
-
Recept
Broodje lekker410m
-
Recept
Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola415m
-
Recept
Broodje tonijn425m
-
Recept
Croque Monsieur420m
-
Recept
Gegrilde spiesen, steaks en kruidenstokbrood450m
-
Recept
Stokbrood met kaas en ui425m
-
Recept
Uiensoep van mijn moeder430m
-
Recept
Broodje Tonijn415m
-
Recept
Artisjok-tapenade410m
-
Recept
Kippenpaté tapas415m
-
Recept
Champignonpaté met krokante ontbijtspek415m
-
Recept
Spaanse boterham410m
-
Recept
Zomerse runderrollade met courgette, radijs en tomaten445m
-
Recept
Geroosterd stokbrood met champignons, olijven en zeekraal420m
-
Recept
Ministokbrood-forel-sandwiches415m
-
Recept
Cheeseburgers anders410m
-
Recept
Crostini met rauwe ham en gemarineerde peer410m
-
Recept
Knoflookstokbrood415m
-
Recept
Borrelhapje appel-haring415m
-
Recept
Groentebroodjes420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.