Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Kip-courgetteschotel455m
-
Recept
Mosselsoep met bokbier430m
-
Recept
Kip met witlofsalade41u
-
Recept
Salade met kip415m
-
Recept
Kaas fondue420m
-
Recept
Hete Kip41u
-
Recept
Chorizo in witte wijn415m
-
Recept
Koude tomatensoep II41u20m
-
Recept
Witlofsalade met stokbrood415m
-
Recept
Tomaten-uiensoep435m
-
Recept
Champagne-kaasfondue420m
-
Recept
Kaasfondue met mozzarella420m
-
Recept
Spinazie roomsoep met zalm415m
-
Recept
Italiaanse maaltijdsoep430m
-
Recept
Gevulde courgette met huttenkase440m
-
Recept
Zalmcrostini met tomaat430m
-
Recept
Koude kip vruchtensalade425m
-
Recept
Bouillabaise445m
-
Recept
Frans stokbrood4,330m
-
Recept
Pittige bouillonfondue440m
-
Recept
Romige fondue430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.