Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Champignon-kaasfondue430m
-
Recept
Groentegourmet420m
-
Recept
Kaas-kerrie fondue425m
-
Recept
Gemengde salade met geitenkaas425m
-
Recept
Broccolisoep met kippevlees420m
-
Recept
gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes43u30m
-
Recept
Gegrilde groenten bruschetta415m
-
Recept
Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast410m
-
Recept
Kabeljauw en scampi's in kreeftensaus450m
-
Recept
Eiersalade met kaas en bieslook410m
-
Recept
Roerei met bieslook410m
-
Recept
Griekse salade met paprika, tomaten, komkommer, rode ui en zwarte olijven410m
-
Recept
Geitenkaas in het groen420m
-
Recept
Koolvissoep445m
-
Recept
Stokbroodje casselerribsalade425m
-
Recept
Crostini met kalkoen en mandarijntjes410m
-
Recept
Kaasfondue speciaal420m
-
Recept
Stokbrood met champignons uit de oven435m
-
Recept
Aubergine met geitenkaas en koriander44u40m
-
Recept
Kipragout met kruidenkaas41u
-
Recept
Crostini's415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.