Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Crostini met kaas-notendip410m
-
Recept
Crostini zalm410m
-
Recept
Banaan-mozzarella hapjes410m
-
Recept
Stokbroodjes met geitenkaas en honing uit de oven415m
-
Recept
Kaneelcrostini met honingkwark voor de high tea420m
-
Recept
Hotdog speciaal415m
-
Recept
Gebakken peer-camemberttosti425m
-
Recept
Peren in ontbijtspek410m
-
Recept
Stokbroodhapjes415m
-
Recept
tortilla van restjes45m
-
Recept
Andijviesalade415m
-
Recept
Mosselen Al Bazura415m
-
Recept
Gegratineerde uiensoep440m
-
Recept
Stokbroodje met kaas en metworst415m
-
Recept
Chévre chaud (zuid Franse salade)415m
-
Recept
Skoetsje430m
-
Recept
Knoflookbrood410m
-
Recept
Uitdeelstokjes Caribeanstyle415m
-
Recept
Chili con carne430m
-
Recept
Moestuinsoep440m
-
Recept
Pittige uiensoep445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.