Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Gegratineerd sneetje tomaat met ansjovis410m
-
Recept
Broodje Martino met smos45m
-
Recept
Pestohapje410m
-
Recept
Partybrood met gehakt, paprika en kaas430m
-
Recept
Stokbroodje met bieslookboter410m
-
Recept
Gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla415m
-
Recept
Broodje ossenworst45m
-
Recept
Crostini a la Inge415m
-
Recept
Bananencake440m
-
Recept
Ei met roomkaas415m
-
Recept
Tostada met preisalade met ei410m
-
Recept
Bos-uien brood420m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, bacon, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood.(gehakt)440m
-
Recept
Tomaten tapas415m
-
Recept
Salade met gerookte zalm en feta415m
-
Recept
Kaas-ham baquette415m
-
Recept
Uienkruier445m
-
Recept
Bruschetta met feta en tomaat425m
-
Recept
Knapperig broodje kip430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.