Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)440m
-
Recept
Besengek boontjes met krieltjes1,55m
-
Recept
Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)445m
-
Recept
Sajoer kim-loh (paddestoelensoep)445m
-
Recept
Rarawon (gekruide entrecote)445m
-
Recept
Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)52u45m
-
Recept
Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)42u45m
-
Recept
Gulai Kambing (fijn gekruide geit)455m
-
Recept
Ayam opor met een eigen twist435m
-
Recept
Nasi Koening, feestelijke gele rijst535m
-
Recept
Sambal goreng ikan teri (pittige vis)445m
-
Recept
Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen)445m
-
Recept
Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen)445m
-
Recept
Soto Bebek (soep van de eend)41u45m
-
Recept
Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)440m
-
Recept
Kare kambing (licht gekruid geitenvlees)42u45m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)445m
-
Recept
Osik Daging440m
-
Recept
Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes)450m
-
Recept
Bebek Pedis (pittige eend)41u35m
-
Recept
Arem-Arem (rundergehakt pakjes)455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.