Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Be Siap Mesisit (pittig gemarineerde kip)41u40m
-
Recept
Kalio lumbu (nat rundvlees)42u15m
-
Recept
Brongkos Daging (Gestoofd rundvlees met kouseband)445m
-
Recept
Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)42u
-
Recept
Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon)450m
-
Recept
Dasar Untuk Ikan (Basis kruidenpasta voor visgerechten)415m
-
Recept
Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)445m
-
Recept
Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)445m
-
Recept
Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)430m
-
Recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)42u40m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete makreel)450m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete red snapper)450m
-
Recept
Ikan kambing boemboe kemangi (Makreel met kruidige kokosmelk)445m
-
Recept
Daging belaser (runderstoof in gekruide kokosmelk)43u45m
-
Recept
Sajoer lodeh ajam (groente-kippensoep)41u
-
Recept
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus)450m
-
Recept
Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)41u30m
-
Recept
Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)455m
-
Recept
Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)455m
-
Recept
Gulai udang (garnalen in kruidige saus)450m
-
Recept
Oseng taugé (gesmoorde taugé)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.