Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sajoer asem (groentegerecht met peultjes)440m
-
Recept
Bundu Daging (gestoofd rundvlees)42u
-
Recept
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)445m
-
Recept
Kare Domba (gestoofd lamsvlees)42u
-
Recept
Petis udang telor (gekruide gestoofde eieren)440m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees450m
-
Recept
Boemboe di maka ikan (kruiden voor visgerechten)430m
-
Recept
Toemis broccoli (gebakken groente)440m
-
Recept
Pepesan oedang (garnalen hapje)445m
-
Recept
Ikan asin Toemis (licht zure vis)445m
-
Recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)42u30m
-
Recept
Sajoer sambal godok (lichte groentensoep)450m
-
Recept
Telor Kerrie (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Bengkessan tempe545m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Nasi goeriah (Geurige kokosrijst)445m
-
Recept
Oseng Oseng (van sperziebonen)450m
-
Recept
Sajoer Raapsteel420m
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Kari Telor (gevulde eieren)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.