Recepten met Hollandse nieuwe
Clupea harengusEen haring is een vis, die het liefst “rauw”en vers van het mes wordt gegeten. De haring wordt onder de vissoorten het meest verkocht. Het is een vrij kleine vis. Een haring is na twee tot drie jaar een volwassen vis. Een volwassen haring van twee tot drie jaar is gemiddeld slechts 20 centimeter lang. De maximale lengte van een haring is ...
Nog veel meer weten over Haring klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met hollandse nieuwe toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Hollandse nieuwe
-
Recept
Bonensalade met spek en feta voor buffet445m
-
Recept
Spaanse gebakken aardappelen430m
-
Recept
Schnitzelrolletjes41u
-
Recept
Biefstuk met geroosterde kaasaardappels41u15m
-
Recept
Sesam-aardappeltjes voor buffet41u
-
Recept
Pannenkoeken uit het nieuwe Haagse kookboek425m
-
Recept
Kipsalade met mango en asperges430m
-
Recept
Gegratineerde karbonades met ovengroente41u
-
Recept
Sperziebonen met gevulde karbonade41u
-
Recept
Pasta met garnalen en tonijn41u15m
-
Recept
Indiase linzensoep4,735m
-
Recept
Witlofsoep met hollandse geitenkaas gegratineerd455m
-
Recept
Hollandse jachtschotel42u5m
-
Recept
Kaas crème met noten425m
-
Recept
Garnalen - meloencocktail420m
-
Recept
Pistoletje met garnalensaus410m
-
Recept
Garnalen-krabcocktail415m
-
Recept
Hutselfrutsel430m
-
Recept
Geconfijte look met zeevruchten415m
-
Recept
Gegratineerde kipfilet445m
-
Recept
Mini quichepuntjes met garnalen420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Hollandse nieuwe. Dit zijn zowel recepten waarbij Hollandse nieuwe gebruikt wordt en waar Hollandse nieuwe het hoofdingrediënt is.