Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels en kook ze ca. 15 minuten.
  2. Laat ze schrikken onder koud stromend water en laat ze afkoelen.
  3. Was de kervel, hak hem fijn en roer hem door de zachte .
  4. breng op smaak met .
    Verdeel over het folie en rol het op in de folie.
  5. Leg de in de koelkast.
  6. Maak de schoon en halveer ze.
    Was de tomaten en halveer ze.
  7. Pel en snipper de .
  8. Snijd het spek in repen.
  9. Rasp de en roer hem door de roomkaas.
  10. Was de en schud hem droog en hak hem fijn.
  11. Halveer de aardappels in de lengte en verdeel het kaasmengsel erover.
    Verdeel de aardappels en de tomaten over een bakblik met bakpapier.
    Verdeel ca. 1/4 van de in stukjes over de tomaten en strooi er de overheen.
    Verwarm de oven voor op 225 graden.
  12. Verhit 2 eetlepels in een pan.
  13. Bak de en het spek goudbruin.
  14. Voeg de toe en bak hem kort mee.
  15. Bestrooi met de en bak hem kort mee.
    Roer 200 ml water en de erdoorheen ben breng aan de kook.
  16. Breng op smaak en houd warm.
    Gratineer de aardappels en de tomaten 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.
    Dep intussen het vlees droog en bestrijk met wat olie.
    Bak het vlees in 2 porties in een hete grillpan of in een grote pan ca. 1 minuut per kant krachtig aan.
  17. Breng op smaak met en en bak het nog ca. 3 minuten per zijde op middelhoog vuur (medium)
    Neem het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat ca. 5 minuten rusten.
    Strooi de over de en verdeel alles over de borden, snijd de overige in plakken en verdeel over de biefstuk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kaas, kruidenroomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en ontbijtspek
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
792 kcal
39%3168 kcal
Vetten
61 g.
88%244 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biefstuk met geroosterde kaasaardappels
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Biefstuk met geroosterde kaasaardappels