Recepten met Hollandse nieuwe
Clupea harengusEen haring is een vis, die het liefst “rauw”en vers van het mes wordt gegeten. De haring wordt onder de vissoorten het meest verkocht. Het is een vrij kleine vis. Een haring is na twee tot drie jaar een volwassen vis. Een volwassen haring van twee tot drie jaar is gemiddeld slechts 20 centimeter lang. De maximale lengte van een haring is ...
Nog veel meer weten over Haring klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met hollandse nieuwe toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Hollandse nieuwe
-
Recept
Garnalen-tomaattaartje440m
-
Recept
Garnalen-zalmsalade41u30m
-
Recept
Zalm-garnalencocktail in een schuitje425m
-
Recept
Knoflookgarnaaltjes met dipsaus430m
-
Recept
Garnalensaus met kookroom420m
-
Recept
Witlofsalade met Parmezaanse kaas445m
-
Recept
Bakje garnalenragout41u20m
-
Recept
Garnalensoep440m
-
Recept
Garnalencocktail met limoen, cherrytomaatjes en komkommer420m
-
Recept
Creme van lenteui met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Witlofbootjes met garnalencocktail430m
-
Recept
Garnalenomelet410m
-
Recept
Garnalensalade met paprika en limoenrasp435m
-
Recept
Zalm met roerbakgroente415m
-
Recept
Wrapshapje met garnalen415m
-
Recept
Blauwe kaassaus410m
-
Recept
Gevulde Tomaten met Hollandse garnalen410m
-
Recept
Boeren omelet met Hollandse roerbakgroenten430m
-
Recept
Garnalenmousse42u10m
-
Recept
Kerrierijst met ham425m
-
Recept
Vispasta met zalm en garnalen425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Hollandse nieuwe. Dit zijn zowel recepten waarbij Hollandse nieuwe gebruikt wordt en waar Hollandse nieuwe het hoofdingrediënt is.