Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Voor / tussen gerecht Zalm bonbon420m
-
Recept
Sandwichtaart met zalm voor buffet41u
-
Recept
Bladerdeeg-slakken41u
-
Recept
Schotse appeltrifle voor buffet445m
-
Recept
Snelle vis-ovenschotel425m
-
Recept
Patèbolletje met amandel en bieslook415m
-
Recept
Kipgratin met broodkorstje41u30m
-
Recept
Gehaktpannetje à la stroganoff440m
-
Recept
Elzasser flammkuchen toast425m
-
Recept
Fris sausje bij (bbq)vlees en aardappels45m
-
Recept
Penne met spinazie420m
-
Recept
Banshee cocktail410m
-
Recept
Kipfilet met 4-kazensaus430m
-
Recept
Varkensrolletjes met kaas en pesto425m
-
Recept
Amandelkoekjestriffle met frambozen420m
-
Recept
Pasta a la creme415u
-
Recept
Koffie créme brulée latte45m
-
Recept
Kipkersentaart41u20m
-
Recept
Gyrossoep35m
-
Recept
Lamsvlees van de zadel415m
-
Recept
Kip met kersen41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.