Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pel 1 ui en halveer hem.
  2. Was de en halveer hem.
    Verhit de in een pan en bak er kort de ui in.
  3. Voeg de , ca. 750 ml water, anderhalve theelepel , de en het laurierblaadje toe.
  4. Breng aan de kook en kook afgedekt ca. 5 minuten op laag vuur.
    Dep de droog en voeg hem toe en kook hem ca. 20 minuten afgedekt op laag vuur.
    Hak het brood fijn.
  5. Rasp de kaas.
  6. Was de , schud hem droog en hak hem fijn.
    Meng het brood met de kaas en de doorelkaar.
    Neem voor de saus de uit de bouillon en laat hem een beetje afkoelen.
    Zeef de bouillon en meet 250 ml bouillon af.
  7. Pel en snipper 1 ui.
    Verhit 2 eetlepels in een pan en fruit de ui erin.
  8. Voeg de toe en bak kort mee.
  9. Voeg al roerende de bouillon toe, breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
  10. Roer de en de crème fraîche erdoorheen.
  11. Breng op smaak met en .
    Verwarm de oven voor op 225 graden.
  12. Pluk het vlees klein en verdeel over de ovenschaal.
    Verdeel de saus eroverheen.
  13. Verdeel het broodmengsel erover.
  14. Verdeel de in kleine stukjes over het broodmengsel.
  15. Bak het geheel 20 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • casinobrood en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
356 kcal
17%1424 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
9%4 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
12%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipgratin met broodkorstje