Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Zuurkool met cremefraiche410m
-
Recept
Boontjes a la Co45m
-
Recept
Aardappelcrostini met roomkaasdip425m
-
Recept
Gevulde grietfilet met groenten425m
-
Recept
Pompoenquiche440m
-
Recept
Bloemkoolcurry420m
-
Recept
Boerenpannetje uit Lippe430m
-
Recept
Pikant rundvlees41u
-
Recept
Truffelpasta410m
-
Recept
Ossenhaas met paprika in romige saus415m
-
Recept
Quesadillas voor bij de bbq430m
-
Recept
Chocoladebollen430m
-
Recept
Quiche caprese41u15m
-
Recept
Varkenhaasje met peterseliesaus voor 2 personen430m
-
Recept
VERBORGEN EITJES420m
-
Recept
Rijstsalade met gerookte kip,komkommer en crème fraîche420m
-
Recept
Roquefortdressing410m
-
Recept
Aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm41u
-
Recept
Witlof gratin435m
-
Recept
Varkensmedaillons met champignonroomsaus430m
-
Recept
Roomschnitzels415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.