Allergie informatie: Venkelsalade met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks kleine venkelknollen
 - 1 stuks sinaasappel, geschild en in dunne schijfjes gesneden, vliesjes verwijderen
 - 300 gram kipfilet, gaar en in reepjes gesneden
 - peper
 - zout
 - tijm
 - oregano
 - zwarte en groene olijven
 - beetje venkelgroen
 - olijfolie
 - zout
 - grofgemalen sechuan peper
 - mespuntje mosterd
 - mespuntje honing
 - beetje vers sinaasappelsap
 
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard
Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
 - Recept
 - Voorgerechten
 - Salades
 - Venkelsalade met kip
 - Allergieen informatie
 




