Allergie informatie: Venkelsalade met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks kleine venkelknollen
- 1 stuks sinaasappel, geschild en in dunne schijfjes gesneden, vliesjes verwijderen
- 300 gram kipfilet, gaar en in reepjes gesneden
- peper
- zout
- tijm
- oregano
- zwarte en groene olijven
- beetje venkelgroen
- olijfolie
- zout
- grofgemalen sechuan peper
- mespuntje mosterd
- mespuntje honing
- beetje vers sinaasappelsap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Venkelsalade met kip
- Allergieen informatie