Allergie informatie: Flensjestaart met gerookte zalm en verse spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- flensjes:
- 100 gram bloem
- 0,5 liter melk
- 3 eieren
- snuifje zout
- wat boter om te bakken
- 500 gram gerookte zalm
- verder:
- 10 rijpe tomaten
- 8 hardgekookte eieren
- kopje zelfgemaakte mayonaise
- wat yoghurt
- 250 verse, jonge spinazie (of veldsla)
- 1 bosje verse basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Flensjestaart met gerookte zalm en verse spinazie
- Allergieen informatie