Allergie informatie: Garnalenamuse in een glaasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje rose garnalen
- 2 volle eetlepels creme fraiche
- 1 volle eetlepel Linesse verse kaasspecialiteit
- verse peper
- beetje zeezout
- paar sprietjes bieslook, in kleine stukjes
- eventueel klein beetje citroensap
- voor de garnering:
- 4 hele bieslooksprieten
- 4 tortilla rolls (crispy cheesesmaak)
- 4 amuse- of borrelglaasjes
Meer Recepten
Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytieRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkOud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuroGebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forskeLamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Garnalenamuse in een glaasje
- Allergieen informatie