Allergie informatie: Worstenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- (voor 10 worstenbroodjes)
- 850 gram gemengd gehakt
- 2 eierdooiers
- 4 partjes magere maredsoussmeerkaas
- 1 zeer fijngesneden sjalot
- eventueel 1 zeer fijngesneden knoflookteen
- peper en zout
- 10 plakken kant-en-klaar bladerdeeg (van 15 x 15 cm)
- 1 losgeklopt eiwit
- 1 losgeklopte eierdooier
Meer Recepten
- Worstenbroodjes aan een prikker
Met knokworsten, bladerdeeg en ei uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Mini worstenbroodjes
Met croissantdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 15 minuten
Hapjes - sassefras1972 - Mini worstenbroodjes
Met bladerdeeg en cocktailworstje uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Broodgerechten - hoet3 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 30 minuten
Broodgerechten - hoet4 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworste uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - janneke81
- Home
- Recept
- Snacks
- Worstenbroodjes
- Allergieen informatie